February 2022
| Global Mobility 101

Nederland verslag arbeidsvoorwaarden 2022

Naarmate de Nederlandse economie blijft aantrekken, zullen veel werkgevers hun aanwervingsinspanningen willen opvoeren. De concurrentie om geschoolde werknemers zal hevig zijn. Om toptalent aan te trekken en te behouden, moeten bedrijven moderne secundaire arbeidsvoorwaarden bieden die aansluiten bij wat werknemers daadwerkelijk willen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De arbeidsvoorwaarden die Nederlandse werknemers willen in 2022

What’s inside

Om erachter te komen welke secundaire arbeidsvoorwaarden werknemers op dit moment het meest aanspreken, hebben we een enquête gehouden onder professionals in heel Nederland. We stelden hen vragen over de secundaire arbeidsvoorwaarden die hun werkgevers op dit moment bieden en welke zij in de toekomst graag zouden willen hebben.

Na analyse van de enquêteresultaten kwamen we tot drie belangrijke inzichten die in dit rapport worden toegelicht. Het is bedoeld om HR-managers, talent recruiters en andere soortgelijke professionals te helpen duidelijkheid te krijgen over de wensen en behoeften van werknemers. Deze kennis kan strategisch worden gebruikt voor verschillende doeleinden, van het verbeteren van de retentie van werknemers tot het herzien van het arbeidsvoorwaardenbeleid, het versterken van wervingsstrategieën en andere zaken.

Related Ebooks

How to Build a Custom Employee Benefits Scheme for Global Teams

A step-by-step guide on how to successfully design a benefits scheme that will attract and retain employees, no matter where they're located in the world.

Download